miHealth

           Home NES Health therapy NES miHealth NEStritions 3RClean-NES Home Infoceuticals EMF PROTECTOR Muziek

DE NIEUWSTE ONTWIKKELING VAN NES HEALTH:

NES miHealth

NES miHealth is een belangrijke ontwikkeling op het relatief nieuwe gebied van energie en informatiegeneeskunde. Een wetenschappelijke benadering van gezondheidszorg die aan de energie en de informatiegebieden van uw lichaam werkt. Deze gebieden bevatten informatie die de activiteiten van het lichaam controleert en aan- en/of bijstuurt.

De NES miHealth: Herstellen van uw lichaam in zijn natuurlijke, optimale staat.

Onze gezondheid en ons algehele welbevinden zijn gebaseerd op de juiste functie van de energie gebieden van ons lichaam. Deze is afhankelijk van een natuurlijke stroom van energie en informatie in het bewuste (lichaams) gebied.

Spanning; een verwonding; het verouderen of een „ziekte“ kunnen zich in de voor dit gebied optimale energieke functionaliteit mengen, door de stroom van energie te onderbreken en hierdoor het natuurlijke ritme van informatie te vervormen. Dit verstoort het natuurlijke zelfhelende systeem van het lichaam.

De NES miHealth is ontworpen om de informatiewegen en energiegebieden van uw lichaam weer in evenwicht te brengen, om zo voor uw lichaam een optimale staat van gezondheid te handhaven. Het helpt om vastgestelde energiestagnaties en blokkades op te ruimen en het lichaam aan zijn coherente staat te herinneren. Op deze manier wordt de helende capaciteit van het lichaam bevordert en optimaal welzijn aanmoedigt.

Uw lichaam heeft immers een natuurlijke capaciteit om te helen maar vergeet het soms en het kan daarom af te toe wat hulp gebruiken om zich te herinneren waarop te focussen.

NES miHealth kan helpen uw lichaam er weer aan te herinneren waar het de nadruk zal leggen.

In de NES miHealth, hebben wij voor de allereerste keer in de geschiedenis, de kracht van drie verbazende technologieën in één krachtig, makkelijk te gebruiken , handbediend apparaat gecombineerd.

NES miHealth biedt het synergetische effect van:
• De NES Health informatieve gezondheidszorg (ProVision)
• De therapie van de bio-elektro-stimulatie
• Global Scaling

Met de miHealth kan op de huid worden behandeld door middel van de elektroden.

Er kan ook alleen in een “broadcast” (uitzenden) modus gewerkt worden, waarbij er geen direct contact met de huid plaatsvindt.

Deze combinatie maakt de miHealth uniek en daardoor zeer geschikt om chronische algemene klachten te adresseren, die niet aan een specifieke plaats op het lichaam gebonden zijn. Ook “moeilijk te bereiken” plaatsen; in tape of gips; zeer pijnlijke plaatsen of inwendige klachten.

De toepassingen van de miHealth zijn eindeloos! Vraag ernaar!

 

Beschikbaarheid:

Momenteel, is de NES miHealth slechts beschikbaar voor gekwalificeerde vakbekwame therapeuten in de gezondheidszorg.

 

Behandeling en prijs van een behandeling:

U kunt bij mij terecht voor één of meerdere behandelingen met de miHealth.

Afhankelijk van de klacht zullen de afspraken met enkele dagen ertussen gemaakt worden.

In een geval van een zeer acute klacht kan het zinvol zijn meerdere dagen aaneengesloten te behandelen.

Hiervoor wordt het tarief van een normaal consult in rekening gebracht, tenzij anders overeengekomen.

Soms is een combinatie met een van de andere therapie vormen zinvol. Hierover zullen we samen overleggen.

 

Een miHealth voor iedereen:

In 2012, zal NES Health een consumenten versie van de NES miHealth lanceren, om daarmee de macht van het helen bij iedereen te brengen. NES miHealth kan u ondersteunen met uw dagelijkse spanningen en stress en het zal u helpen om uw gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Hierover volgt later dit jaar meer bericht.

 

Hieronder een impressie van de première in juni 2011

World Premiere!
NES Health starts the international NES miHealth Training programme.

After 4 years of intensive development the first NES miHealth training courses have begun. This month, over 150 top doctors and therapists will participate in a training course and start working with the NES miHealth, the powerful and unique device that will determine the future of healthcare.

mihealthtraining1

On 18th & 19th June the first healthcare professionals were trained in the Netherlands. This first introduction and training course was a great success for both NES and the participants.  The NES miHealth was extremely well-received with participants keen to get their hands on it. On the training course, experts demonstrated the spectacular results of the NES miHealth in a practical way allowing the healthcare professionals to return to the clinics and practices well-equipped to use the NES miHealth with their clients.

All participants of the first miHealth training were very enthusiastic.