NESTRITIONS

           Home NES Health therapy NES miHealth NEStritions 3RClean-NES Home Infoceuticals EMF PROTECTOR Muziek

De NEStrition lijn bestaat uit een serie professionele supplementen waarbij het effect versterkt wordt door NES bio-informatie.

De serie bevat kruiden, voedingstoffen en enzymen en is ontwikkeld om in een holistisch behandelplan het genezingsproces te bevorderen en te ondersteunen.

Het inzetten van deze supplementen heeft als doel: het gevoel van welzijn te vergroten, de gezondheid te verbeteren, de spijsvertering te optimaliseren en het immuunsysteem te versterken. Ons lichaam heeft behoefte aan voeding en bouwstoffen om het evenwicht te kunnen handhaven.

De NES bio-informatie is in de NEStrition supplementen geÔntegreerd om de opname en assimilatie te vergroten en zodoende mee te werken aan het verwijderen van energieblokkades die het effect en de opname zouden kunnen beperken. Ze helpen de absorptie verbeteren, verstoorde energie en informatie corrigeren en voedingstoffen naar de plekken in het lichaam te brengen waar ze nodig zijn. Zo kan het lichaam op zeer efficiŽnte manier gebruik maken van deze stoffen.

De Nestrition supplementen bevatten geen chemicaliŽn en zijn van puur natuurlijke biologisch beschikbare ingrediŽnten gemaakt.

Ze bevatten plantaardige enzymen, kruiden, mineralen en vitaminen die gemakkelijk door het lichaam herkend worden, geabsorbeerd en ten volle benut.

NEStrition supplementen zijn uniek door de specifieke bio-informatie. Er is gebruik gemaakt van de gepatenteerde NES inprintingtechniek. Ze zijn gemaakt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te vergroten.

De NEStritions zijn een perfecte aanvulling op de infoceuticals. Verpakking per 60 capsules

De capsules zijn gemaakt van Plantaardige cellulose (hydroxypropylmethylcellulose)

Momenteel is alleen nog leverbaar:

ET Support©: Een natuurlijke samenstelling van kruiden en enzymenstoffen ter ondersteuning van het natuurlijk immuunsysteem.(Ä29)