Ervaringen

HOME

(deze berichten krijg ik via de mail. Soms bedoeld als bedankje voor de behandeling, soms als aanbeveling voor anderen. Ik vraag dan toestemming en plaats ze daarna zonder iets te veranderen op de website)

op verzoek anoniem:

Ik voel me een ander mens! Ik zat al een hele tijd niet lekker in mijn vel.

Ik voelde dat er iets niet klopte maar onderzoek van bloed via de huisarts leverde geen aanwijzing op.

Nog steeds weet ik niet wat het is geweest. Maar zoals jij het uitlegde optimaliseert het lichaam de "zwakste schakels" en zijn mijn vage klachten langzaam verdwenen.

Ik voel me energieker en vrolijker. Ik ben super blij dat ik jou en de NES heb leren kennen. Bedankt!

 

E.v.D.

Toen ik over NES las op internet, was ik vooral nieuwschierig wat het voor mij kon betekenen.

Ik had al jaren een ondertussen chronische vermoeidheid, zonder dat de artsen dit konden verklaren. Ik zat niet lekker in mijn vel,

ik sliep heel slecht, en had allerlei onbestemde klachten die regelmatig voor meer en minder ongemak zorgden.

De scan, de gesprekken, de analyse van de situatie door de uitleg op de schermen tijdens de consulten hebben me steeds met verbazing

doen ontdekken, hoe dingen uit het verleden, soms héél ver uit mijn jeugd, patronen hadden doen ontstaan waar ik me niet bewust van was. De druppels maakten me soms emotioneel, soms voelde ik duidelijk dat er iets veranderde in mijn lichaam, maar kon ik niet aangeven wat het precies was. Na een paar maanden merkte ik tot mijn verbazing dat ik veel rustiger was, de situatie was gaan aanvaarden zo leek het wel, maar tegelijkertijd ook voelde dat er meer energie kwam, dat klachten steeds minder vaak opkwamen en als ze er waren veel sneller over waren. Na nog een aantal keren merkten we samen op dat de reden waarom ik begonnen was met de therapie, eigenlijk verdwenen was. en nu? dacht ik? ik wil niet stoppen want het voelt zo goed, zo vertrouwd. Ik was bang dat weer te verliezen.

Maar dat was precies wat er gaande was. ik was mezelf weer aan het worden. Na nog een volgende keer hebben we het traject nu afgesloten. Ik ben er klaar voor. Ik lach, ik heb plezier, ik ben energiek, kan weer met de kinderen en kleinkinderen op stap en ik slaap! Ik kan sinds een hele lange tijd weer zeggen dat ik uitgerust wakker wordt, na een nacht vast en diep geslapen te hebben. Heerlijk. Ik heb veel geleerd over mezelf, over mijn lichaam. Ik weet zeker dat ik de signalen eerder kan herkennen.

 

Marlie

Nadat de afspraken bij Laury zijn gestopt, wil ik hier een kort verslagje, bedankje, plaatsen.

Lieve Laury, Dank je wel voor alles waar je me in geholpen hebt. Ik heb dankzij jou de kracht in mezelf weer mogen vinden. Ik kwam bij jou via een vriendin.

Ik had geen idee waar ik in stapte, maar na ons eerste gesprek, dat ruim 1,5 uur duurde, wist ik intuitief dat het goed zat.

Jouw kennis van de NES, maar vooral de manier waarop je het kunt uitleggen is geweldig. Ik begrijp je helemaal. Ik voel dat het klopt. De scans zijn iedere keer een spiegel geweest van mijzelf. Zo duidelijk. Je wist het gelijk in het gesprek naar mij te vertalen zodat ik precies kon aanvoelen dat het klopte wat je zei.

Dit heb ik nog nooit ervaren. Het voelt zo zuiver. Laury dank je wel, jij bent een mooi mens. Uniek. Wij zijn samen voorlopig klaar, zo voelt het. Ik kan op eigen kracht verder. Maar ik blijf je in mijn hart heel dicht bij me dragen. en het klinkt sentimenteler dan het is: tot ooit. dit was voor mij zeker niet het laatste dat ik van jou kan leren. Lieve groet, Marlie K. Millingen

Hilda (55)
Ik had een voetmassage cadeau gekregen van mijn dochter.
Wat een heerlijk geschenk! Benen en voeten voelen de hele avond al lekker warm en ontspannen en ik ben heerlijk rustig.
Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.


L.K.( 57) Ik had hielspoor. Van mijn buurvrouw had ik gehoord dat je haar zo snel en goed had kunnen helpen. Ik had 3 behandelingen en ik loop weer als vroeger. Ongelooflijk! Omdat er zoveel mensen last hebben van deze klacht wil ik iedereen adviseren dit zeker te proberen mij heeft het geholpen. Bedankt

 

Hallo Laury. Ik wil dit graag delen voor op je website. Ik ben ZO gelukkig! Ik kwam met buikpijn, nadat ik al een hele lijst van artsen had gehad. Ik was binnenste buiten gekeerd. Er was geen oorzaak, maar ik had heel veel pijn!
Ik voelde me bij jou gelijk serieus genomen, welkom. Je nam alle tijd. En zo is het gebleven, alle afspraken.
Je hebt me met het apparaatje (toevoeging Laury: NES Mihealth) behandeld, meestal zelfs zonder me aan te raken.
Wonderlijk. Ik begrijp het nog steeds niet hoe het kan, maar ik ben van de pijn af. Dat telt.
Jij zei: “Je lichaam heeft het zelf gedaan”, maar zonder jou had ik nu nog steeds met buikpijn rondgelopen.
Super bedankt. A. B.
 

Karin (45)

Mijn moeder was in behandeling bij een NES therapeut voor haar reumatische klachten en op aanraden van haar kwam ik bij jou terecht.

Ik had veel "kleine" klachten, ik was te goed om me ziek te noemen, maar ik zat niet lekker in mijn vel.

Toen ik alles op een rijtje zette  was het een hele waslijst: jeukende huid, zeurende hoofdpijn, blaasontstekingen bij de vleet, maagzuur, stijve vingers, opvliegers... , erg moe.

Ik ben met de NES behandelingen begonnen, en na een maand merkte ik al direkt groot verschil in de opvliegers.

Bijna helemaal over. Wat een genot. De andere klachten werden gelijdelijk minder, niet precies te benoemen wanneer wat verdween, maar nu, na 5 maanden hebben we samen besloten even te stoppen. Als ik bovenstaande klachten lees denk ik: "ach, stelt niets meer voor" en Ik heb deze periode géén blaasonstekening meer gehad.

Slapen doe veel beter, dieper. Ik sta niet zo moe op 's morgens. Dank je wel voor je liefdevolle, geduldige aandacht.

(Ik heb zelf hier berichten gelezen van andere mensen vóór ik een afspraak maakte, dus dit wil ik je graag teruggeven.)

 

C.vd D. 

(Ik had een Breuss massage)

"Ik wil je nog laten weten wat ik me al een aantal dagen op een roze wolk voel.

Ik heb nog zelden zoiets meegemaakt. Wat een liefdevolle energie. Je bent een prachtig mens."

 

Mieke H. (59)

Ik had heel veel rug- nek en schouderklachten. Door de Dorn therapie zijn mijn ruggenwervels weer goed op hun plaats gekomen, en dat heeft de pijn in mijn rug helemaal weggenomen.

Doordat ik zolang “scheef” ben geweest, heeft dit ook geen goed aan mijn nek en schouders gedaan. Helaas heeft de therapie niet al mijn schouderklachten weg kunnen nemen, maar de pijn in mijn nek is wel verdwenen! De therapie is niet zwaar en niet pijnlijk, wat ik van fysiotherapie wel vond. Ik doe wel trouw elke avond de oefeningen om mijn benen gelijk te houden.

Ik heb geen zooltje meer nodig in mijn schoen! Ook had ik had altijd veel last van blaasontsteking. Dat is sinds de behandelingen helemaal verdwenen.

De Breuss- massage geeft een heerlijk warm, ontspannend gevoel.

Naar mijn idee is dit een hele goede aanvulling , na de “inspanning “ van de therapie.

Ik heb een heel goed gevoel aan Dorn en Breuss overgehouden. Als ik merk dat het weer wat slechter met me gaat, ga ik zeker terug!

 

Harry T. (54)

Ik had al veel jaren last van mijn rug. Ik had ook al veel soorten therapie en massages gehad. Steeds bleef de pijn terugkomen.

Na twee keer behandelen was de scherpe pijn over. Nu ga ik nog om de paar maanden terug voor een "onderhoudsbeurt".

Kleine correctie en lekkere massage. Super!

 

Frans: (48)

Met Flamese (Nestrition) ben ik van een slijmbeursontsteking afgekomen, waarvan ik al bijna een jaar last had en waarvoor ik al 2 keer een antibioticakuur had gekregen.

De volgende stap zou zijn het inspuiten met cortizonen. Gelukkig is dat nu niet nodig.

 

Marleen: (71)

In de zes maanden waarin ik nu het NES Health Infoceutical programma heb doorlopen, ben ik fitter geworden en ook minder moe.

Mijn algemene weerstand is een stuk beter, ik ben niet zo vatbaar voor verkoudheden.

Ook ben ik rustiger en minder gestrest met dingen bezig. Verder is mijn stoelgang regelmatiger en vaker (dagelijks) geworden. Voorheen had ik veel last van obstipatie.

 

Twan (19)

Ik had de ziekte van Pfeiffer. De amandelen waren zo groot en ontstoken dat ik bijna niet kon slikken. Ik was erg moe.

De NES druppels, samen met de capsules (Nestrition) zorgden ervoor dat ik na 2 weken alweer fit was. Veel sneller dan verwacht!

Daarna ben ik nog een aantal maanden met de NES doorgegaan vooral om mijn weerstand te verhogen.

 

Marja (52)

Al jaren heb ik veel last van psoriasis. Hormoonzalf was het enige dat de jeuk enigszins draaglijk hield. Ik gebruikte dit al jaren.

Na de eerste maand met NES had ik al veel minder jeuk. Na 3 maanden waren alle plekken dicht en rustig.

Ik slaap nu door zonder van de jeuk wakker te worden. Nu na 5 maanden NES is er bijna geen plekje meer te zien op mijn hele lichaam

en voel ik me fit en rustig.

 

Veerle (38)

Ik ben gekomen vanwege mijn eeuwige hoofdpijn.

Na de dorn behandeling, waarbij mijn beenlengteverschil werd gecorrigeerd en mijn linker heup gecorrigeerd werd, kreeg ik

de breuss massage. Hoewel ik het heerlijk vond, was ik er niet van overtuigd dat dit mijn hoofdpijn kon verminderen.

Toch was het waar. In de 2 weken erna heb ik maar 1 dag hoofdpijn gehad terwijl vroeger bijna dagelijks.

Bij de tweede behandeling was correctie niet meer nodig en kreeg ik alleen de massage.

Ik heb nu al 4 weken geen hoofdpijn en weet niet wat me overkomt! (wordt vervolgd)

De hoofdpijn is niet terug gekomen.

Ik kom nog ongeveer 1x per 6 weken voor een Breuss massage, omdat ik er zo heerlijk van kan ontspannen.

 

Hannie (57)

Ik had veel "onbestemde" klachten en erg stijve reumatische gewrichten en pijn die vlgs de arts leek op slijmbeursontsteking, maar met medicatie ook niet echt verbeterde. Vanaf mijn kindertijd heb ik doordat ik veel en vaak ziek was erg veel antibiotica geslikt.

Met de NES kwam er al gauw een gevoel dat er iets veranderde. Ik kon alleen niet goed vertellen wat.

Ik voelde me opgewekter, minder zwaar op de hand, mijn stoelgang werd vrijwel direct regelmatiger en ik kon beter inslapen.

Na enig aarzelen ben ik op advies van Laury toch aan de (wel dure) 3Rclean detox kuur begonnen.

Wat ik nooit verwacht had is het effect hiervan op mijn gewrichten! De pijn is een stuk minder maar vooral de beweeglijkheid is veel beter. Ik begin nu aan mijn 2e maand. Het is de investering waard.

 

Marijke (52)

Ik had altijd veel last van blaasontsteking. Regelmatig kuurtjes, om de andere maand wel, maar daar wilde ik vanaf. Ik ben met de NES druppeltjes begonnen. De eerste twee keer voelde ik me wel goed, fit, meer ontspannen maar ik kan niet zeggen wat er veranderd was. In de derde maand kreeg ik 2 dagen heel even het idee dat er een blaasontsteking opkwam, maar dat zette niet door. Na de 4e maand met de druppels ben ik even met NES gestopt. Ik hoop dat het stabiel blijft, want ik ben nu al ruim een half jaar zonder peniciline kuur, maar als het terug komt ga ik zeker weer beginnen!