WaterStar karaf  by Dr. Masaru Emoto

HOME Diversen

  WaterStar karaf  by Dr. Masaru Emoto

                                                          

WATER ..... JE KUNT NIET ZONDER!

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. We willen ons lichaam voorzien van waardevolle stoffen om het in goede conditie te houden.

We leveren hieraan een positieve bijdrage door ons dagelijks drinkwater te optimaliseren en het zijn oorspronkelijke energie terug te geven.

De WaterStar karaf is een ontwikkeling voor het laden van water met informatie, op een manier die een positief effect kan hebben op ons organisme".

Deze uitspraak werd gedaan door Dr. Masaru Emoto, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van wateronderzoek. Zijn testen, die voor sensatie zorgden, hebben de mensheid bewust gemaakt van een lang vergeten eigenschap van water: water kan blijkbaar effectieve informatie opslaan, absorberen en reproduceren.

 

Emoto en het geheugen van water
Emoto is een Japans natuurgeneeskundige die wonderbaarlijke eigenschappen van water heeft onderzocht. Hij fotografeert waterkristallen. Er zaten enorme verschillen in de kristallen. Water dat uit een magnetron komt of uit een vervuilde rivier vertoont een grote chaos op de foto. Water waarnaar door mensen liefde en dankbaarheid is gezonden vertonen mooie symmetrische kristalstructuren. Emoto heeft de experimenten duizenden keren herhaald. Hiervan zijn op internet veel mooie voorbeelden te vinden.


Het effect van water op ons organisme hangt daarom af van de informatie die het bevat.

De kwaliteit van deze informatie wordt weergegeven in de kristallen die gevormd worden wanneer het te onderzoeken water wordt bevroren. Hoe krachtiger en levendiger het water is, hoe helderder en welgevormd de kristallen zijn. Dr. Masaru Emoto voerde niet alleen kwaliteitsanalyses uit, maar deed ook uitgebreid onderzoek naar de wijze waarop verzwakt water opgeladen kan worden d.m.v. vitale en heilzame informatie, w.o. edelstenen, trilling door muziek, meditatie en andere positieve input.


Positieve kenmerken van de waterstar karaf zijn o.a.:
1. De speciale samenstelling van het loodvrije kristalglas, welke een extreem hoge lichtdoorlaatbaarheid geeft en waaraan het onmiskenbare heldere geluid wordt ontleend.
2. De harmonieuze vorm, die handgemaakt en per stuk wordt gemaakt in de traditie van de befaamde Boheemse glasblazerfamilies.
3. Zelfs zonder een direct contact met het water bewerkstelligen de stenen en de flower of life hun energetische effecten.
4.  De 5 stenen en de flower of life zijn met de hand ingelegd en gegoten in de bodem van de karaf. De stenen die voor de WaterStar karaf gebruikt worden zijn speciaal geselecteerd en van de hoogste  kwaliteit. Het positieve frequentie-spectrum welke zij aan het water afgeven zijn zichtbaar in de harmonieuze vorm die ontstaat bij kristallisatie.


"Mijn testen laten een opmerkelijk verbetering zien van de waterkwaliteit door WaterStar.  Deze karaf is een ontwikkeling die zijn bijdrage kan leveren tot het teruggeven van de oorspronkelijke kracht aan water".
De karaf draagt ook bij aan de BEWUSTWORDING van de importantie van goed water. Dank zij dit "bewustwordingsproces" komt de mens in een positieve resonantie met zijn omgeving wat leidt tot positieve effecten voor hen en hun omgeving. 
Dr. Masaru Emoto

 

Afmetingen:
De WaterStar karaf is 31 cm hoog en doorsnee 11,5 cm
De inhoud is 1350 ml.
De Waterstar Karaf is te koop in mijn praktijk voor 115,- incl 21% BTW

 

De WaterStar karaf is een handgemaakt kwaliteitsproduct van hoogwaardig kristalglas.

Kleine luchtbelletjes en subtiele oneffenheden zijn het zichtbare bewijs van het handwerk en onderschrijven de exclusiviteit van ieder enkel exemplaar.

Meer informatie is ook te lezen op de website van WaterStar: www.waterstar.nl