Mijn verhaal

HOME

Even voorstellen    

Ik ben Laury Hones (54) 

Na mijn opleiding voor onderwijzeres aan de Pedagogische Academie in Echt (L) ben ik werkzaam geweest in het speciaal onderwijs; aan de MLK school in Roermond.

Hier ben ik mee gestopt voor de geboorte van mijn dochter. Toen kon ik nog niet weten dat ik op dat moment ook het onderwijs definitief vaarwel zou zeggen.

 2 1/2 jaar later beviel ik na een zware zwangerschap, waarin ik vanaf 10 weken steeds slechter kon lopen,  van mijn zoon.

Tijdens de beide zwangerschappen had ik al vroeg bekkeninstabiliteit. Na de 1e bevalling was ik echter redelijk goed hersteld. Na de 2e bevalling was het allemaal wat moeilijker, maar ben ik er met veel oefenen uiteindelijk redelijk goed vanaf gekomen.

Totdat ik in 1995 viel, op mijn stuitje…. Dat was het begin van veel ellende.

Nadat heel lang niet duidelijk was wat ik mankeerde, waarom diverse therapieën niet succesvol waren en de huisarts het erop hield dat het ‘tussen mijn oren” zat, werd na 4 jaar in Rotterdam eindelijk mijn diagnose “bekkeninstabiliteit’ bevestigd. Intensieve therapie volgde en hiermee bereikte ik een stabiele situatie, waarmee ik weliswaar met aanpassingen en een strak schema, mijn leven weer redelijk op de rit kreeg.

Totdat ik hoorde van een Dorn therapeute die mij misschien wel kon helpen.

Zij deed Dorn therapie in combinatie met NES Health therapie (Wat deze therapieën inhouden kunt U elders op deze website lezen) Dit heeft  mij na 15 jaar pijnvrij gemaakt! Ik heb een nieuwe kans gekregen. Zo voelt het.

De Dorn therapie hielp met een hele kleine correctie van mijn ruggenwervel en stuitje dat alles weer goed recht stond. De NES Health therapie maakte me duidelijk dat de cellen van mijn lichaam een heleboel "belastende informatie " bij zich droegen die me letterlijk en figuurlijk gevangen hielden in de oude situatie.

Toen ik het boek : "The unturned stone" van Harry Massey en Peter Fraser (de oprichters van NES Health) las,  was ik gefascineerd. Als het waar was wat hierin beschreven werd, verklaarde dat voor mij een heleboel. Gezondheid bekeken vanuit de Kwantumfysica.
 

Ik had mijn lijf terug! Bevrijd.

Mijn geluk kon niet op en ik ben hierna zelf volop aan de studie gegaan. In eerste instantie wilde ik graag begrijpen waarom met deze ogenschijnlijk zo eenvoudige methode mijn fysieke probleem verholpen was. Dit gunde ik ook zoveel anderen. En zo ben ik van het een in het ander gerold en heb ik mijn papieren gehaald om als natuurgeneeskundig therapeut mijn eigen praktijk te mogen beginnen.

In diezelfde periode kwam "Chi Neng Qigong" op mijn pad. Een bewegingsleer gericht op gezondheid en het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het is in China is ontstaan en tot de huidige vorm uitgewerkt door Dr. Pang Ming. Chinees en Westers arts.  Een mooiere combinatie met de therapieen waarvoor ik in opleiding was kun je je bijna niet bedenken.

Voor mij is duidelijk geworden dat het menselijk lichaam een krachtig zelfgenezend vermogen in zich heeft, dat af en toe, letterlijk en/of figuurlijk een steuntje in de rug nodig heeft.

Daarbij help ik U graag vanuit een holistische benadering met diverse natuurlijke, energetische en informatieve methoden.

De PDF van de Nederlandstalige versie van "The unturned stone" is gratis te downloaden via onderstaande link:

 

Download Boek NL