Detox voetspa

HOME

Stimuleer het lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen.

Aanbevolen ter ondersteuning van een dieet; na veelvuldig medicijngebruik; voor verbetering van algehele conditie.

 

BioEnergiser PRO Detox Foot Spa

Het principe van ontgiften via de voeten is gebaseerd op de celwerking en het feit, dat het menselijk lichaam voor circa 70% is opgebouwd uit water, waarin alle biologische processen plaatsvinden. Het water geleidt de stroom van moleculen door het lichaam, maar tegelijk heeft het ook grote invloed op het energieveld van het lichaam. Het functioneren van beide systemen beÔnvloedt ons algemeen welzijnsgevoel.

Hoe werkt Detox via de voeten?


Met de Detox voetspa stimuleer je de ontgifting in de lymfeklieren. Alle organen in ons lichaam zijn samengesteld uit weefsels en die bestaan weer uit cellen. Ons lichaam is opgebouwd uit totaal naar schatting 60 biljoen cellen die meestal een specifieke functie hebben. Alle cellen werken het beste als ze gezond zijn. In elke cel vindt stofwisseling plaats dit is het metabolisme van de cel.

In alle cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. Onder andere door het opslaan van gifstoffen in de cellen kan de balans tussen deze geladen deeltjes verstoord worden. De celfunctie is dan verstoord. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door letsel of onder invloed van voedsel (conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen), genotsmiddelen (alcohol, roken), stress en luchtverontreiniging. Als de cellen niet optimaal functioneren worden meer gifstoffen vastgehouden. De cirkel is dan rond en steeds meer klachten manifesteren zich.
 

Het herstellen of verbeteren van de conditie van de lichaamscellen door ontgifting (ook wel detox of ontslakken genoemd) is belangrijk voor het herstel van veel klachten.

In de voetspa ontstaat een elektronenstroom die via de lymfevaten de lymfeklieren stimuleren. Hierdoor wordt het natuurlijke proces van ontgiften in uw lichaam bevorderd. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen weer in balans. Hierdoor wordt de mogelijkheid om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen uit de cel, geoptimaliseerd.

In de voetspa wordt een laag frequente elektrische stroom opgewekt in water waaraan een kleine hoeveelheid laag sodium zout is toegevoegd.

Door de voeten in het water te plaatsen, wordt het water als het ware een verlenging van het bio-magnetisch systeem van ons lichaam. Door de poriŽn van de voetzool (ruim 3000) werkt de zool dan als een membraan. De bio-magnetische energie wordt door deze stimulatie via de bloed- en lymfecirculatie doorgegeven aan de rest van ons lichaam. Het lichaam wordt gestimuleerd om zich van opgeslagen afvalstoffen in de cellen te ontdoen, zodat deze langs natuurlijke weg het lichaam kunnen verlaten.
De behandeling zelf duurt dertig minuten. Tijdens de behandeling verkleurd het water.

Dit is voornamelijk het gevolg van de reactie van mineralen in het water op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen door de poriŽn in de voetzool.
 

                       

Aanbevolen wordt om een aantal behandelingen te nemen, met minimaal 48 uur tussen de behandelingen.

1 Š 2 behandelingen helpen vaak al bij diverse klachten.

Een kuur van 5-8 sessies (in een maand tijd) wordt aanbevolen om een met een ontgiftingsdieŽt (detox- dieet) vergelijkbaar resultaat te behalen. Hierna kan de behandeling indien gewenst minder frequent worden voortgezet. Dit is een richtlijn en de effecten zullen afhankelijk zijn van de hoeveelheid afvalstoffen in uw lichaam. Bij iemand die minder gezond leeft (vet voedsel, alcohol, sigaretten, koffie) of veel medicijnen gebruikt, is er uiteraard meer te Ďop te ruimení dan bij iemand die relatief gezond leeft.
 

 Enkele voorbeelden van klachten die goed kunnen reageren :
* Gebrekkige circulatie (bloed- en lymfesysteem)
* Stofwisselingsproblemen
* Gewrichtspijn, Reuma
* (Voedsel ) AllergieŽn
* Huidaandoeningen
* Chronische vermoeidheid en M.E.
* Nier- en leverfunctiestoornissen
* Spijsverteringsklachten
* Stressklachten
* De detox voetspa is in principe geschikt voor iedereen (*) die zijn of haar natuurlijke proces van ontgiften wil stimuleren, zich vitaler en energieker wil voelen en de kans op klachten ten gevolge van het ophopen van gifstoffen in het lichaam wil verminderen.
LET OP: de Detox voetspa is geen vervanging voor een medische behandeling of advies. Bij (bestaande) ernstige klachten adviseren wij u altijd eerst een arts te raadplegen.
 

(* ) bij onderstaande klachten of situaties mag de detox voetspa NIET gebruikt worden.
* epilepsie
* mensen met een pacemaker
* na orgaantransplantaties 
* zwangere vrouwen
* kleine kinderen, mits op advies van een arts
* in geval van wondjes aan de voeten
 

Het wordt aanbevolen om tijdens de behandeling zeker 1/2 liter water te drinken. Het drinken van minimaal 2 liter water per dag is van groot belang voor ons lichaam. Na een behandeling met de voetspa is dit nog belangrijker, omdat onder andere het afvoeren van afval- en gifstoffen wordt gestimuleerd. Deze kunnen door het water worden opgenomen en verlaten het lichaam vervolgens op natuurlijke wijze.
 

1 Detox-voetbad (30 min) Ä25  // 3 behandelingen binnen 1 maand Ä60