Chi Neng Qigong

HOME Diversen

Gun jezelf Chi Neng Qigong!

Ik ben gecertificeerd instructrice en geef Chi Neng Qigongģ lessen in Oss.

Wil je lekkerder in je vel komen te zitten?
Je spieren en gewrichten op een heel ontspannen manier soepel en beweeglijk maken?
Werken aan je totale immuunsysteem?
Dan is Chi Neng Qigong les misschien iets voor jou!

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer. Deze vorm van meditatie in beweging is krachtig in zijn eenvoud en gericht op gezondheid! Chi Neng Qigong oefeningen helpen om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te komen. Door het doen van de oefeningen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het houdt de energiestroom in het lichaam in beweging, voorkomt blokkades en helpt ze op te lossen waardoor je je energiek, soepel en vitaal voelt. Chi Neng Qigong verhoogt je concentratie, vermindert stress en stimuleert je hersenen.

De oefeningen bestaan uit eenvoudige en rustige bewegingen. Deze zijn prettig om te doen en gemakkelijk te leren. Je kunt het op iedere leeftijd en in iedere gezondheidstoestand beoefenen.

Zoals op deze website te lezen werk ik in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde met diverse therapieŽn en energetisch & informatieve gezondheidsconcepten die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeren en stimuleren.
De benadering van klachten (symptomen) is holistisch. De mens als totaliteit. De aansluitingen, verbindingen en overeenkomsten met Chi Neng Qigong zijn voor mij verbluffend maar onomstotelijk waar!

Kijk voor meer informatie over de achtergronden en lessen zie:

www.chinengoss.nl